onsdag 13. mars 2013

Hva med å sjekke ut Berlin i vår?

Kollwitzstrasse

Berlin blomstrer om våren


Berlin er en av de hippeste hovedstadene i Europa for tiden. Byens slagord er "Arm aber Sexy" (Fattig, men sexy), og det er på en eller annen måte beskrivende for opplevelsen av byen.

Mangfoldet er stort, og uansett hvilke preferanser du måtte ha, finner du garantert noe du vil like i Berlin.

Kule kaféer med nyedlig frokost


Sjekk ut området rundt Kollwitzstrasse/Kollwitzplatz hvis du vil finne noen av de hippeste kaféene med  særlig utsøkt frokost. Men vær tidlig ute, eller bestill i forveien i helgene, for det blir fort fullt.

Forslag til frokoststed:

Området rundt det gamle jødiske kvarteret er også spennende med mange fine Kaféer. Sjekk ut Barcomi's i Bergmannsstrasse 21.

Shopping og champagne


Er du lysten på shopping og champagne kan du besøke handlegatene i Kurfürstendam. I enden ligger det massive kjøpesenteret KaDeWe (Kaufhaus des Westens) med en rekke fasjonable butikker, inkludert et gigantisk matmarked i nest øverste etasje, og en kafé med Berlins beste kaker på toppen. 
KaDeWe Berlin

Middag og disco


Det er utallige steder å spise middag i Berlin. Et morsomt alternativ hvis du vil oppleve det Tyskland er kjent for, nemlig pølse og øl, er Das Meisterstück. Her får du alt av øl og pølse.

Disco kan du få i områdene Prenzlauer Berg eller Kreutzberg. Det er fullt av spennende nattklubber i disse områdene, så det er bare å slå seg løs!

Spar penger på bestillingen


Expedia har tilbud på reiser til Berlin og andre storbyer verden over. Bestill innen 23. mars og reis før 31. mai for å utnytte billigsalget på Expedia.no

Sjekk også priser på fly og hotell til storbyer hos på pakkereiser.no. Du kan spare opptil 10% på å bestille fly og hotell samtidig. Sammenlign priser på pakkereise til Berlin her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar